Aktuellt

Karlskrona-lokalen stängs i april

Vi kommer att stänga vår visningslokal i Karlskrona permanent den 11 april. Helhetslösningar, hela hem och dödsbon i Karlskrona med omnejd kommer framöver att hanteras från Kristianstad. Vill du lämna in objekt så kan du kontakta vår visningslokal Kristianstad och boka tid för inlämning där.

Fram till den 11 april kommer vi att ha öppet med begränsad bemanning i Karlskrona. Hanteringstider för inlämnat gods samt svarstider för mejl och telefon kommer därför att vara längre än normalt. Öppettiderna har justerats och vi har inte längre öppet på fredagar.

Vi håller öppet för in- och utlämning av objekt till och med den 11 april, men objekt som lämnas in efter den 21 mars kommer att skickas till Kristianstad och säljas därifrån. Vårt mål är att sälja allt som lämnats in innan den 21 mars på plats i Karlskrona. Fram till stängningen kommer vi endast att ta emot objekt med ett bedömt värde av 750 kr eller mer. För möbler och andra större objekt är gränsen 2000 kr.

Sista dagen att transportera köpta objekt till Karlskrona från övriga filialer är den 3 april. Köpta objekt som inte är uthämtade den 11 april kommer att skickas till Kristianstad för utlämning där.


Utlämning av objekt i Köpenhamn från och med den 2 februari!

Med start den 2 februari kommer vi att finnas på plats på Vaerkstedvej 71 i Valby, Köpenhamn på fredagar kl14-17 och lämna ut objekt.

Transport till Köpenhamn kommer att kosta samma som interntransport mellan våra filialer och kommer även att bokas på samma sätt. Från och med den 15 januari kommer Köpenhamn gå att välja som transportdestination.

Vi kommer att packa objekt som bokats för transport till Köpenhamn när både objektet och transportkostnaden är betald. När objektet är packat skickas en avisering ut via mejl och vi tar med det till Valby nästkommande fredag.

Om objektet är köpt i Kristianstad eller Karlskrona skickar vi det först till Malmöfilialen för vidare transport till Köpenhamn. Det är därför inte säkert att objekt kan hämtas ut samma vecka som transporten bokats. Först när vi meddelat dig per mejl att du kan hämta ditt objekt vet vi att det kommer med till Valby den veckan.