Lediga tjänster


Värderare Malmö

2023.05.22

Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet inom värdering av såväl moderna som antika men också helt vanliga föremål. På våra auktioner säljer vi föremål av vitt skilda slag och du behöver därför vara generalist snarare än specialist. Du behöver vara snabb och rationell i ditt arbete och kunna anpassa din arbetsinsats efter föremålens olika värde. Eftersom du även har en del kundkontakt är det viktigt att du är social, säljande och serviceinriktad. Som värderare på vår godsmottagning i Malmö kommer du även att fotografera varför kunskap och erfarenhet inom fotografering är meriterande men inte ett krav. Du kommer att genomgå en grundläggande utbildning inom objektsfotografering.

Dina arbetsuppgifter i korthet:

Eftersom vi hanterar många olika föremål, både stora och små, är det viktigt att du är i bra form. Du är strukturerad, effektiv och har god datorvana samt uttrycker dig väl på svenska i såväl tal som skrift. Arbetslivserfarenhet inom värdering är en nödvändighet, erfarenhet från auktionsverk samt B-körkort meriterande.

Tjänsten är placerad på Väderögatan 2 i Malmö, avser heltid och med omgående tillträde. Skicka din ansökan med CV och personligt brev till jobba@sikoauktioner.se och ange ”Värderare Malmö” i ämnesraden.


Om oss

Sikö Auktioner är ett nätbaserat auktionsverk med showroom i Malmö, Kristianstad och Karlskrona. Vi växer ständigt och har blivit utsedda till Superföretag 2019, 2020, 2021 och 2022. Vi är inte bundna till eller beroende av andra auktionssajter eller plattformar och är därför helt självständiga. Det gör att vi kan forma våra egna mål och ambitioner och samtidigt behålla glimten i ögat.