Lediga tjänster


Vikarierande värderingsperson i Karlskrona,
75% i minst 2 månader.

På grund av sjukdom söker vi nu omgående en vikarierande värderingsperson till Sikö Auktioner i Karlskrona. Tjänsten innebär bland annat att du bemannar inlämnings- och utlämningsdisk under våra öppettider, värderar och skriver in auktionsobjekt, gör hembesök och hämtar auktionsföremål ute hos kund. I Karlskrona är vi ett mindre team och arbetar därför över gränserna mellan varje arbetsstation.

Primära arbetsuppgifter:

Sekundära arbetsuppgifter

Hos oss arbetar du med alla tänkbara typer av föremål, från antikviteter till teknik- och bruksföremål. Du behöver därför ha en bred kunskap med avseende på utropspris, ålder och kvalitet samt en god förmåga att anpassa arbetsinsatsen i förhållande till föremålens värde och art. Du har bra datorvana och uttrycker dig väl på både svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du är utåtriktad, hjälpsam och lyhörd och har en positiv attityd som skapar trivsel bland både kunder och medarbetare. Dokumenterad erfarenhet av och kunskap om den typ av objekt vi säljer är ett krav. Tidigare arbete inom antikbranschen eller på auktionshus är meriterande. B-körkort är ett krav.

Omfattning: Deltid, 75%
Varaktighet: Vikariat, minst 2 månader
Placering: Sikö Auktioner i Karlskrona
Tillträde: Omgående

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till jobba@sikoauktioner.se och ange "Värderingsvikarie Karlskrona" i ämnesraden.


Om oss

Sikö Auktioner är ett nätbaserat auktionsverk med showroom i Malmö, Kristianstad och Karlskrona. Vi växer ständigt och har blivit utsedda till Superföretag 2019, 2020 och 2021. Vi är inte bundna till eller beroende av andra auktionssajter eller plattformar och är därför helt självständiga. Det gör att vi kan forma våra egna mål och ambitioner och samtidigt behålla glimten i ögat.