Transport & Hemleverans

Har du inte själv möjlighet att hämta dina köp? Vi erbjuder flera transportalternativ så att du själv kan välja det som passar dig bäst. Alla transporter bokar du enkelt efter avslutad auktion på Vunna auktioner under Mina Sidor.
1. Mellan våra lokaler
Varje vecka kör vi förmånliga transporter mellan våra visningslokaler i Malmö, Kristianstad och Karlskrona. Transportkostnaden för varje föremål står angivet på den sida där du lägger bud. När dina föremål har anlänt till önskad visningslokal efter ca 1-2 veckor får du en notis skickad till din e-postadress. Du kan också följa transporten från Mina Sidor.
Bokas under Vunna Auktioner på Mina Sidor. Där kan du också följa transporten.

2. Brev & Paket
Mindre föremål som inte är ömtåliga kan beställas direkt till din hemadress som brev eller postpaket. Försändelsen skickas så snart din beställning är bekräftad och betald.
Bokas under Vunna Auktioner på Mina Sidor.

Kuvert, max 2 kg:
100 kr
Kuvert, Rek, max 2 kg:
200 kr

Kartong, max 2 kg:
200 kr
Max: L+B+H=90 cm

Kartong, Rek, max 2 kg:
300 kr
Max: L+B+H=90 cm

Postpaket max 20 kg:
400 kr
Största format: 35 x 38 x 56 cm
3. Extern speditör
Du kan också anlita ett externt transportföretag. Skriv då ett mejl till oss och meddela vilken transportör du har anlitat och när de kommer. Då kan vi förbereda hämtningen och du slipper onödiga lageravgifter. Glöm inte att informera transportören om vad det är som ska hämtas och var tydlig med att godset inte är emballerat. Ange ditt Sikö-kundnummer som referens så att vi vet vem de hämtar till. Här är några förslag på transportföretag:
JMT Flytt Transport Malmö 0705-709 900 jonas@jmtflytt.se Hämtar i Malmö för alla typer av transporter. Hämtar även i Kristianstad och Karlskrona för längre körningar (längre inrikes- och europatransporter). Levererar inom Skåne samt har veckovisa turer till Stockholm, Göteborg och orter som ligger längs med rutterna (nära E6 eller E4). Levererar även till resten av Sverige och Europa beroende på inplanerade turer. Inbärning ingår alltid. Thomsens Cykelbud 0729-221 695 info@thomsenscykelbud.se Hämtar i Malmö, levererar till Malmö med omnejd. Inbärning avtalas vid bokning om behov finns. M&M Transport 0708-373 534 Hämtar i Kristianstad, levererar till Kristianstad med omnejd. Inbärning avtalas vid bokning om behov finns. Acta Flytt Karlskrona 0455-121 60 marcus.wihlborg@actaflytt.se Hämtar i Karlskrona, levererar till Blekinge och sydöstra Småland. Inbärning avtalas vid bokning om behov finns. JH Packman +45 4373 5555 thomas@jhpackman.dk Hämtar i Malmö, Kristianstad, Karlskrona, levererar till Danmark och Europa. Chauffören deltar vid inbärning av större objekt, men även mottagaren ska hjälpa till.