Auktionen avslutad:
100 kr
Avslutas: 27 MAJ 19:14
Utropspris:  300 kr
Avslutad
Kristianstad
Spara i minneslista
Otto E Ljungqvist
nr. 685186

Otto E Ljungqvist olja på pannå + olja på duk 31 X 42 och mindre

Om inget annat anges i beskrivningen så är objektet i normalt begagnat skick för sin ålder. Ålders- och bruksslitage kan förväntas, men mer specifika defekter eller större skador finns omnämnda som anmärkningar i objektsbeskrivningen.

Leveransalternativ
Frakt till något annat av våra auktionshus:
100 kr

Tyvärr kan vi inte erbjuda hemleverans för detta föremål.

För mer information eller leverans till utlandet, klicka här.
För att dölja informationen, klicka här.
Mellan våra auktionshus
I de flesta fall har du möjlighet att köpa till frakt mellan våra auktionshus i Kristianstad, Malmö och Karlskrona. Frakten tar ungefär en vecka och vi meddelar dig per mejl så snart föremålet har kommit fram. Du kan också se aktuell transportstatus under Mina sidor.

Till ett paketombud i Sverige
Vissa mindre föremål kan också beställas direkt till ett paketombud inom Sverige. Vi skickar din försändelse så snart föremålet och frakten är betald. Om du köper flera föremål från samma filial inom fem kalenderdagar kan vi i viss mån även erbjuda samfrakt på dina köp.

Till utlandet
De flesta föremål som kan skickas som paket inom Sverige kan även beställas till utlandet. Du kan beställa en offert på utlandleverans först efter det att du har vunnit budgivningen. Om du accepterar offerten skickas ditt paket så snart föremålet och frakten är betald.

Hämtas på plats
Vissa föremål är alltför stora eller tunga för att vi ska kunna erbjuda frakt. Dessa föremål måste alltid hämtas på plats.

Så här beställer du
Du beställer själv önskad frakt under Vunna budgivningar på Mina sidor. Vi kan tyvärr inte ta emot leveransbokningar per mejl eller telefon.

Fler alternativ
Hittar du inga alternativ som passar dig? På sidan Transport hittar du tips på transportörer och flyttfirmor som kan hjälpa dig med hemleveransen.
Budhistorik (3 bud)
Budgivare 1 2023-05-24 18:52:43 100 kr
Budgivare 2 2023-05-25 18:32:19 75 kr
Budgivare 1 2023-05-24 18:52:43 50 kr