Aktuellt bud:
100 kr

Bjud!
Avslutas: 03 AUG 19:51
Utropspris:  500 kr
11d, 21h, 9m, 39s
Kristianstad
Spara i minneslista
Jardinjär Majolika
nr. 760901

Jardinjär Majolika L=32 H=23

Om inget annat anges i beskrivningen så är objektet i normalt begagnat skick för sin ålder. Ålders- och bruksslitage kan förväntas, men mer specifika defekter eller större skador finns omnämnda som anmärkningar i objektsbeskrivningen.

Leveransalternativ
Frakt till något annat av våra auktionshus:
100 kr
Paketleverans till Sverige, Danmark, Tyskland eller Finland:
300 kr*
Till övriga länder:
Beställ offert

*Om det vinnande budet, exkl. avgifter, når 5 000 kr eller mer tillkommer en obligatorisk transportförsäkring om 1 % av det totala beloppet.

För mer information eller leverans till utlandet, klicka här.
För att dölja informationen, klicka här.
Mellan våra auktionshus
I de flesta fall har du möjlighet att köpa till frakt mellan våra auktionshus i Kristianstad och Malmö. Frakten tar ungefär en vecka och vi meddelar dig per mejl så snart föremålet har kommit fram. Du kan också se aktuell transportstatus under Mina sidor.

Till utlämningsställe i Köpenhamn
Du kan också beställa frakt till vårt utlämningsställe i Köpenhamn som är bemannat på fredagar kl 14-17. Frakten tar ungefär en vecka och vi meddelar dig per mejl när du kan hämta ditt objekt. Observera att vi inte transporterar vapen som kräver "Våbentilladelse".

Till ett paketombud i Sverige, Danmark, Tyskland eller Finland
Vissa mindre föremål kan också beställas direkt till ett paketombud i Sverige, Danmark, Tyskland eller Finland. Vi skickar din försändelse så snart föremålet och frakten är betald. Om du köper flera föremål från samma filial inom fem kalenderdagar kan vi i viss mån även erbjuda samfrakt på dina köp.

Till övriga länder
De flesta föremål som kan skickas som paket till länderna ovan kan även beställas till andra länder. Du kan beställa en offert för frakt till övriga länder först efter det att du har vunnit budgivningen. Om du accepterar offerten skickas ditt paket så snart föremålet och frakten är betald.

Hämtas på plats
Vissa föremål är alltför stora eller tunga för att vi ska kunna erbjuda frakt. Dessa föremål måste alltid hämtas på plats.

Så här beställer du
Du beställer själv önskad frakt under Vunna budgivningar på Mina sidor. Vi kan tyvärr inte ta emot leveransbokningar per mejl eller telefon.

Fler alternativ
Hittar du inga alternativ som passar dig? På sidan Transport hittar du tips på transportörer och flyttfirmor som kan hjälpa dig med hemleveransen.
Budhistorik (3 bud)
Budgivare 3 2024-07-13 17:52:25 100 kr
Budgivare 2 2024-07-13 09:21:09 75 kr
Budgivare 1 2024-07-09 15:39:14 50 kr
Jardinjär MajolikaJardinjär MajolikaJardinjär Majolika